SEO услуги – нашият начин

Въпреки че всеки сайт е съвсем различен във всеки един аспект, ние предприемаме един доста стратегически SEO подход. Нашата компания,  ще ви помогне да увеличите посетителите на вашия сайт чрез ваша SEO програма!

Ние използваме персонализиран SEO подход от услуги, състоящ се от две фази:

SEO фаза #1 – SEO услуги за онсайт оптимизация на търсачките:

Първата фаза е фазата, в която ние правим SEO препоръки и промени, за да оптимизираме вашия сайт, с цел да таргетира по-добра аудитория, която вие целите да достигне до вас чрез вашия сайт. Списъкът, направен по-долу, съдържа типичните въпроси по които ние ще работим за оптимизацията на вашия сайт. И все пак, тъй като всеки един уебсайт е 100 % различен може да има и други въпроси, свързани с обсега на сайта или на база страница, които ние да трябва да променяме като част от вашата SEO оптимизация.

Ние препоръчваме да оптимизирате всяка страница от вашия сайт, за да повишите видимостта и да привлечете повече посетители. Първата фаза от нашия SEO подход, който ние предприемаме е както следва:

 • Search Engine Optimization Strategy (Стратегия за оптимизация на търсачките) Ние ще прегледаме историята на вашия уебсайт, вашата онлайн конкуренция и ще проведем анализ на персонализирания специфичен подход, който ще предприемем за оптимизиране на вашия уебсайт.

 • Technical SEO Audit (Технически SEO одит) Като клиент с пълен пакет SEO услуги, ние ще извършим технически SEO одит на вашия сайт и ще следим дали по него няма някаква техническа грешка. Някои от темите и въпросите, за които ще следим като част от нашият технически SEO одит са: 301 пренасочване, дублирано съдържание, грешки 404, неработещи линкове и още много други!

 • SEO Keyword Research (Проучване на SEO ключови думи за оптимизация) Подробно проучване на вашата индустрия и на препоръките кои ключови думи и фрази ще бъдат най-полезни за оптимизацията и естествено ще бъдат включени на всяка страница във вашия сайт.

 • SEO Keyword Selection (Избиране на ключови думи за оптимизация) Ние ще подберем най-добре съответстващите ключови думи и фрази за всяка страница от вашия уебсайт, на база на съдържанието във всяка една страница.

 • Content SEO Recommendations (Препоръки за създаване на съдържание за оптимизация) След подробен преглед на съществуващото съдържание на вашия сайт, ние ще вмъкнем подбраните ключови думи в съществуващото съдържание във всяка една страница на уебсайта ви.

 • Meta Tags Copywriting (Копирайтинг с мета тагове) Ние ще напишем мета таговете за вашия сайт, които ще са фокусирани към посетителите му, и за всяка страница ще бъдат включени следните тагове: Title Tag (таг за заглавието) , Meta Tag Description (мета таг за описанието) , H1 Tags (Н1 таг) и Image Tags (тагове за изображението) за всяка страница на вашия сайт.

 • Additional On Site SEO Changes (Допълнителни онсайт SEO промени) Ако е нужно, ние ще създадем нова XML карта на сайта и ще пренапишем и анализираме URL структурата на вашия уебсайт.

 • Implementation of SEO Changes (Въвеждане на SEO промените) Ние можем да работим заедно с дизайнера на уебсайта ви, за да се инсталират всички препоръки за оптимизация към търсачките или да позволите на нашите уеб разработчици, които са експерти в областта си, да въведат промените директно на вашия сайт.

 • Dedicated SEO Specialist (Отдаден SEО специалист) Когато вие станете клиент на нашата компания и получавате пълен пакет линк билдинг услуги, вие ще получите и един отдаден SEO специалист. Вашият отдаден SEO специалист ще бъде този, който всъщност ще върши цялата работа, касаеща текущата линк билдинг програма. Всеки пълноправен SEO клиент ще работи също така и с президента и основателя на нашата компания, Ник Стамолис, който лично ще се заеме с проблемите касаещи вашата SEO стратегия и програма.

SEO фаза #2 – Текущ SEO линк билдинг, печелене на линкове, както и услуги за маркетинг на съдържанието и управление на социалните медии:

Втората фаза е също толкова важна за всеки един уебсайт, независимо към коя сфера на индустрията спада. Първата фаза, в която се прави най-вече онсайт оптимизация, ще ви доведе до дук. За да продължите в положителна насока в дългосрочен план, всеки уебсайт ТРЯБВА да изгради съответни входящи линкове от много различни източници към своя уебсайт, за да може да си помогнат за изграждането на своя онлайн бизнес. Нашият SEO линк билдинг подход ще помогне за: повишаване на посетителите, подобряване на познанието за вашата марка в онлайн пространството и ще ви помогне да разработите в течение на времето ниво на “доверие от страна на търсачката”.

След като определим какъв ще е вашият основен линк за уебсайта ви и направим сравнение между вашите линкове и тези на вашите конкуренти, ние ще съставим съответната white hat SEO линк билдинг стратегия, която включва следните подходи:

 • Online Publicity (Онлайн публикации): Писане и онлайн разпространение на стойностни прес рилиийз съобщения.

 • Local Search Profiles (Търсене на профили на местно ниво): Създаване на списъци с компании, които се намират на върха на директориите в местните търсачки.

 • Blog Commenting (Коментиране в блогове): Добре изпипани коментари в блогове на съответната индустрия.

 • Video Marketing (Видео маркетинг): Събмит на видео материали до топ видео портали.

 • Industry Associations and Industry Websites (Асоциации и уебсайтове на индустрията): Ние ще установим кои са уебсайтовете с висок рейтинг във вашата индустриална ниша, за да събмитваме към тях.

 • Infographics (Инфографики): Ние можем да помогнем в разработването на инфографики за нашите клиенти, които са по-напреднали в линк билдинга.

 • Other Link Bait SEO Campaigns (Други SEO кампании, свързани с изграждане на линкове): Ако е необходимо, ние можем да предприемем по-напредничав подход за линк билдинг.

 • Content Marketing Services (Услуги за създаване на маркетингово съдържание): Ние можем да помогнем в писането на блог постове, уайт пъйпърс и други видове съдържание, което има значение за вашата аудитория.

 • Social Media Marketing Management (Управление на маркетинга на социалните медии): Ние можем да помогнем в промотиране на съдържанието и блог постовете, които пишем за вас, което ще помогне за увеличаване на социалните споделяния и посетителите от социални сайтове като: LinkedIN, Twitter, Facebook and Google+.

Monthly Ongoing SEO Reporting (Текущи месечни SEO доклади) Ние ще следим растежа на посетителите и на конверсията на вашия уебсайт, които са генерирани от нашите SEO усилия, преглеждайки анализите на вашия уебсайт. Вие ще имате насрочени срещи веднъж месечно с един от нашите професионални SEO експерти, с когото да прегледате месечните линк билдинг дейности, да разгледате докладите и да обсъдите някакви допълнителни SEO препоръки, които може да са нужни за вашия уебсайт.

SEO Tools Used for SEO Clients (SEO инструменти, които се използват за SEO клиенти) Ние използваме някои от най-добрите и най-полезни платени и безплатни SEO инструменти, за да предоставим пълен пакет услуги на нашите SEO клиенти, и тези инструменти включват: Google Keyword Research Tool, Moz, Google Webmaster Tools, Pingdom, Google Analytics и още много други.

Custom SEO Consulting (SEO консултиране) Като наш SEO клиент ние разбираме, че вашият бизнес, конкуренция и уебсайт се променят ежедневно, затова ние предоставяме текущо допълнително консултиране по телефона, на база когато има нужда от него, без да се заплаща допълнително. Ние искаме да станем вашата SEO фирма, но също така искаме да станем ваш истински SEO партньор!

Dedicated SEO Specialist (Отдаден SEО специалист) Когато вие станете клиент на нашата компания и получавате пълен пакет линк билдинг услуги, вие ще получите и един отдаден SEO специалист. Вашият отдаден SEO специалист ще бъде този, който всъщност ще върши цялата работа, касаеща текущата линк билдинг програма. Всеки пълноправен SEO клиент ще работи също така и с президента и основателя на нашата компания, Ник Стамолис.

White Hat подход към линк билдинга – Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ) е изцяло white hat SEO компания. Ние стриктно спазваме препоръките на Google Webmaster и Brng Webmaster. Също така за всеки клиент, ползващ пълен пакет SEO услуги, ние използваме много стриктни white hat линк билдинг практики, както е посочено според Google.

Custom SEO Training (SEO обучение) Преди да наемете една SEO компания, е логично да обясните на всички на какъв етап се намирате, за да може всеки един член на екипа ви да разбере в какво инвестирате с тази оптимизация. Позволете ни да ви обучим какви са основите на оптимизацията, преди да започнем с нашата работа по управление на вашата SEO програма. Или ако се намирате някъде в района на Бостън, може да посетите нашия уъркшоп там, да се срещнете с нашия екип и да научите нещо за подхода ни преди да решите да се спрете на нашата фирма.