Услуги, предлагащи писане на маркетингово съдържание

В настоящия свят на SEO оптимизацията, съдържанието е цар, и съдържанието е това, което е публично и се споделя. Това включва блогове, уайтпейпърс и статии, видео файлове и подкасти, съдържание на уеб страници, пресрилиийз, презентации и много други. Една кампания за пускането на силно маркетингово съдържание е важна за всеки един бизнес и неговия уеб сайт, независимо от индустриалната сфера в която се намира. Писането на качествено съдържание е не само полезно за оптимизацията, но също така спомага за изграждането на марката и е същността на която и да е кампания за социалните медии.

Много компании изпитват затруднения при писането на качествено съдържание. Откривате ли вече, че и вашето съдържание, което се създава с цел маркетинг е в застой поради някои от следните причини?

 • Не знаете за какво да пишете.

 • Не знаете как да разпространите вашето съдържание в онлайн пространството.

 • Вашите служители нямат време да пишат и съдържание.

 • Вие нямате някакви особени творчески заложби.

Като фирма, занимаваща се със създаване на маркетингово съдържание и SEO оптимизация, ние от Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ) сме наясно, че предлагането на услуги касаещи създаване на маркетингово съдържание са много повече от това просто да се произведе някакво съдържание само по себе си. Ние разделяме услугите, които предлагаме на три фази, като по този начин не само пишем съдържание за вас, но също така успешно го рекламираме.

Първа фаза на услугите за създаване на маркетингово съдържание – Определяне на стратегия

Първата фаза на всяка сериозна кампания за създаване на маркетингово съдържание, е да се разработи една добре планирана стратегия, която се основава на съответната индустрия, пазар и таргетирана аудитория. Ние ще работим заедно с вас, за да разберем по-добре какво представлява вашата компания, марка, продукти и уникални стойностни предложения. Разбирането на онлайн бизнес нуждите и цели на нашите клиенти е пръв приоритет на нашата компания, тъй като това е от решаващо значение за определяне на стратегията за създаване на маркетингово съдържание. От това, което ще научим за вашата компания, ние ще разработим и съответната маркетингова стратегия, която ще е базирана на създаването или промотирането на информационно или рекламно съдържание. Повечето компании, както B2B, така и B2C компаниите, изискват успешното прилагане и на двете.

 • Информационно съдържаниеСъдържание, което предоставя информация, която има за цел да образова и информира вашата таргетирана аудитория.

 • Рекламно съдържаниеСъдържание, което работи за рекламиране на вашата компания, марка и отделни продукти, с цел генериране на лийдове и продажби.

Втора фаза на услугите за създаване на маркетингово съдържание Разработване на съдържание

Доста голяма част от компаниите изпитват затруднения при създаването на съдържание. На повечето от тях им липсва време и ресурси, за да подготвят непрекъснато интригуващо и информативно съдържание. Писателският екип на нашата компания Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ), може да отнеме това бреме от плещите ви и да разработи за вас качествено съдържание, касаещо само вашата компания. Ние ще работим заедно с вас в разработването на стратегия, която да отправя силно послание към аудиторията, и тя ще бъде интегрирана във всяка дума в съдържанието, което се пише за вас, независимо от платформата. Някои от нашите услуги за създаване на съдържание включват:

 • Артикъл маркетинг

 • PR (ние ще работим с вашите вътрешни и офлайн PR екипи)

 • Авторски статии за блог

 • Ghost Writing (писане на статии от ваше име)

 • Guest Blog Submissions (Добавяне на мнения във вашия блог)

 • Промотиране на съдържанието в социалните медии

 • И още много други услуги!

Трета фаза на услугите за създаване на маркетингово съдържание Промотиране на съдържанието

Ние от Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ) сме наясно, че дори да имате най-страхотното съдържание, което някога е писано, то няма да е от особено голяма полза, ако никой не може да го намери. Промотирането на това съдържание е също толкова важно за маркетинговото съдържание, колкото и неговото създаване. Като пълноправен клиент на нашата компания, който изисква пълния пакет услуги, ние ще създадем уникално съдържание за вас и ще го разпространим в различни медии, за да достигне колкото се може повече от целевата аудитория. Ето и някои от начините чрез които Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ) ще промотира вашето съдържание:

 • Submitting content to social bookmarking sites (Събмит на съдържанието в сайтове на социалните мрежи).

 • Submitting content to niche industry sites (Събмит на съдържанието в сайтове, които се отнасят до съответната индустриална ниша).

 • Publishing content on social networking sites (Публикуване на съдържанието в сайтове на социалните мрежи, каквито са например LinkedIn Groups)

 • Content cross pollination (Разпространение на информацията в различни мрежи).

Голяма част от успеха на онлайн маркетинга на дадена компания лежи върху раменете на една добре разработена и стратегически насочена кампания за маркетингово съдържание. Всяка една компания има полезно съдържани, което би искала да сподели със своята таргетирана аудитория, и услугите, които предлагаме ние от Digital Agency Optimal Digital Services ( DA ODS ), могат да ви помогнат да направите точно това.