Успехи на бранд мениджмънта / онлайн стратегията за марката

Вашето онлайн присъствие играе жизненоважна роля за начина по който хората възприемат вашата марка. Всъщност, 60 процента от американците признават, че съдят за вашата компания по нейното онлайн присъствие. Именно поради тази причина, всяко взаимодействие в интернет пространството трябва да бъде опит да се изгражда вашата марка, за да може вашият бизнес да има по-добър растеж. Ние пригаждаме онлайн стратегия за марката спрямо всеки един отделен клиент, за да му помогнем да се увеличи познаваемостта на марката. Нашето изследване на примери относно марката разкрива колко сме ефективни.

Онлайн стратегията на марката съчетава няколко различни техники за генериране на “шумотевица”. Чрез осигуряване на съобщение за марката, което да върви по всички медии, ние помагаме на клиента да придобие излагане на марката на публично достояние и увеличаване на потенциалните клиенти. Експертният ни опит е помагал на уеб сайта на клиент да увеличи посетителите му от 15,000 на месец до над 70,000 посещения на месец.

Ние също така създаваме една онлайн стратегия на марката, която е помагала на клиент да получи над 200,000 импресии при прес рилийз, и над 2,000 прочитания. С допълнителни усилия за позициониране и развитие на съобщенията, ние сме генерирали над 33,000 разглеждания на блог и над 1,000 социални споделяния.

Ние предлагаме редица услуги и съчетаване на различни стратегии, за да се изгради едно силно и ползотворно онлайн присъствие на марките. Ние помагаме да се придобие вида видимост, който ще култивира една връзка между вас и вашите клиенти.